Incompany trainingen en interne studiedagen

Op zoek naar een incompany training of interne studiedag over een actueel onderwerp in de zorg? Neem dan contact op met de Guus Schrijvers Academie.

Onderwerpen als Kwaliteit en Financiën, Geïntegreerd Zorgmanagment, Spoedzorg, E-health, en Jeugd en Gezin lenen zich bij uitstek voor een incompany training of studiedag. De afgelopen 15 jaar heb ik vele congressen en masterclasses over deze onderwerpen en andere actuele vraagstukken in de Public Health georganiseerd.

Incompany trainingen

Door een gedegen inventarisatie van de doelen en mogelijke knelpunten, kunnen wij de inhoud van een incompany training optimaal afstemmen op de specifieke wensen van u en uw medewerkers. Dit geeft een maximaal rendement. Daarnaast zorgen we voor een goede borging van de opgedane kennis binnen uw organisatie.
De trainingen worden verzorgd door gerenommeerde sprekers, die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in en buiten de zorg. In goed overleg passen we de duur en inzet aan op uw wensen: van één dag tot een intensief, meerdaags traject. Uw voorgangers beoordeelden de trainingen met gemiddeld ruim een acht.

Interne studiedagen

Naast incompany trainingen organiseren wij interne studiedagen voor uw professionals, of brengen hierover een gedegen advies uit. Deze advisering kan onder andere bestaan uit:

 • Het bepalen van het doel de studiedag ende te behandelen onderwerpen
 • De uit te nodigen sprekers
 • De te kiezen werkvormen (workshops of alleen plenair?)
 • De informatiebronnen (wetenschappelijke publicaties? Nota’s van beleidsinstanties? Of vooral eigen ervaringen van de deelnemers?).

De ervaringen met onze interne studiedagen zijn zeer positief. Door goede voorbereiding van twee kanten gaat het onderwijsrendement aanzienlijk omhoog en is er sprake van cocreatie. Wij kunnen de inhoud verzorgen en de organisatie bij u laten, maar ook de gehele uitvoering voor onze rekening nemen.

Onderwerpen

Alle thema’s die als open congressen van de Guus Schrijvers Academie aan bod komen, zijn ook geschikt om als incompany training of als interne studiedag te organiseren. Onderwerpen waar wij het afgelopen jaar of het komend jaar open congressen over organiseren zijn:

 • Chronische Zorg
 • Persoonsgebonden budgetten
 • Samenwerking tussen eerste lijn en wijkteams
 • E-health
 • Mantelzorg
 • Spoedzorg
 • Relatie tussen medisch specialisten en ziekenhuisbestuur
 • Gezondheidsrecht.

Maar er is ook ruime ervaringen in onderwerpen als jeugd en gezin, geboortezorg, gezonde scholen, innovaties, zelfmanagement, e.d. Onze opdrachtgevers zijn gemeenten, zorgverzekeraars, zorgaanbieders, samenwerkingsverbanden, overheidsorganisaties en het bedrijfsleven.

Meer informatie

Wilt u een eigen studiedag of incompany training over een actueel onderwerp in de gezondheidszorg organiseren voor minimaal 12 personen? Dan stellen wij graag samen met u een programma samen, dat geheel afgestemd is op uw wensen en specifieke situatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mij: telefoon: 06 -3007 4477 of mail@guusschrijvers.nl.  De reguliere congressen die we organiseren vindt u hier.

Geef een reactie

XHTML: U kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>