Massale belangstelling ketenzorg Congres Schotland

Het vijftiende internationale congres over ketenzorg van de International Foundation of integrated Care (IFIC) trekt meer dan 450 personen van veertig nationaliteiten. Dat zijn meer deelnemers dan ooit. Tientallen Nederlanders en Belgen nemen eraan deel. Het congres vindt van 25 tot en met 27 maart plaats in Edinburgh.

Gezond leven
Als gastvrouw treedt de National Health Service in Schotland op, die internationaal voorop loopt in het integreren van eerste lijn en ziekenhuizen en van zorg en welzijn. Het congres draagt als titel Complex Needs, Integrated Solutions: Engaging, Empowering and Enabling People for Active and Healthy Living.

Er vinden meer dan 150 lezingen plaats. Een wetenschappelijke commissie heeft deze uit een nog groter aantal geselecteerd op betrouwbaarheid en maatschappelijke relevantie. Ondergetekende is bestuursvoorzitter van IFIC. In de komende dagen blog en Titter ik mijn bevindingen vanuit Edinburgh. Het congresprogramma tref je hier aan.

Geef een reactie

XHTML: U kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>