Spierziekten Nederland zoekt bestuurslid

Spierziekten Nederland zoekt een nieuw bestuurslid. Iemand met persoonlijke betrokkenheid met spierziekten die communicatief, vindingrijk en verbindend is..

Het bestuur van Spierziekten Nederland zoekt een nieuw bestuurslid. Het huidige bestuur bestaat uit zeven leden, van wie de meerderheid direct betrokken is bij een spierziekte. De dagelijkse leiding over het bureau met dertig medewerkers is gedelegeerd aan de directie.

Profiel

Het bestuur zoekt iemand, met bestuurlijke ervaring, die direct betrokken is bij een persoon met een spierziekte of zelf een spierziekte heeft. Het nieuwe bestuurslid is communicatief, vindingrijk en verbindend. Interesse in en kennis van eHealth is een pre.

Tijdsinvestering

Je moet rekenen op een tijdsinvestering van drie tot vier dagdelen per maand. Vergaderingen vinden maandelijks plaats in Baarn, tussen 17.00 en 20.00 uur. De functie wordt niet betaald.

Procedure

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met directeur Marcel Timmen via marcel.timmen@spierziekten.nl. Graag een CV toevoegen bij je sollicitatiemail. De sollicitatietermijn sluit dinsdag 17 oktober 2017. De sollicitatiecommissie bestaat uit de voorzitter en secretaris van de vereniging en de directeur. Een nieuw bestuurslid draait eerst enige tijd mee als aspirant-bestuurslid. Na een evaluatiegesprek besluiten aspirant-bestuurslid en bestuur of de kandidaat wordt voorgedragen voor benoeming op de eerstvolgende algemene ledenvergadering.

Kanttekening

Ondergetekende is voorzitter van het bestuur. Ik ervaar bestuur en vereniging als bijzonder nuttig, doelmatig werkend en aangenaam. We zoeken iemand met een persoonlijke betrokkenheid met spierziekten.

Geef een reactie

XHTML: U kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>