Sprekers gezocht voor congres over spoedzorg en medisch- en sociaal domein

Voor het Congres Samenwerking Wijk- en Jeugdteams met Eerstelijn (29 september) en het Spoedzorgcongres(6 oktober) zoeken we nog enkele sprekers. Interesse?

Voor het Congres Samenwerking Wijk- en Jeugdteams met Eerstelijn op 29 september en het Spoedzorgcongres op 6 oktober zoeken we nog enkele sprekers. Interesse om een korte (flits)presentatie te geven op een van deze congressen?

Samenwerking eerstelijn en wijkteams

15 juli sluit de inzendtermijn om een voorstel te doen voor een flitspresentatie voor het congres over recente ontwikkelingen in samenwerking tussen eerstelijn en wijkteams op 29 september. Op dit congres wordt stilgestaan bij de vraag hoe je de samenwerking tussen eerstelijn en wijk- en jeugdteams vorm geeft: Welke problemen levert dit op? Maar vooral: waar liggen de oplossingen, kansen en mogelijkheden? Voor de flitspresentaties zijn we op zoek naar goede voorbeelden, projecten en initiatieven die erop gericht zijn om genoemde samenwerking te verbeteren en innovaties te verspreiden.

Spoedzorgcongres

Ook voor het spoedzorgcongres (6 oktober) sluit de inzendtermijn voor flitspresentaties 15 juli. Een aantal vragen staat centraal op deze dag: hoe stemmen we de acute zorg beter op elkaar af? Wat doen we aan preventie? En wat kunnen we doen aan de stijgende werkdruk? Voor de flitspresenaties op dit congres zoeken we pas gestarte projecten, pas geschreven nota’s en artikelen om de spoedzorg te innoveren.

Onderwerpen

Alle flitspresentaties duren zeven minuten. Daarna is er tijd voor een korte discussie en vragen uit de zaal. De flitspresentaties kunnen gaan over: 1. Een zorginnovatie (bijvoorbeeld een nieuw zorgpad). 2. Een nieuwe app of nieuwe software. 3. Een nieuwe cursus 4. Een recent gestart- dan wel reeds gepubliceerd onderzoek.

Aanmelden

Wil jij graag flitspresentator zijn op een van beide congressen? Stuur dan vòòr 15 juli een mail met daarin kort beschreven wat het onderwerp van je presentatie is naar: mail@guusschrijvers.nl. Kandidaten ontvangen medio augustus bericht of hun presentatie is geselecteerd. Er worden alleen onderwerpen geaccepteerd die die reeds draaien en kwantitatief of kwalitatief zijn geëvalueerd.

Meer informatie

Wil je meer informatie over een van beide congressen of je inschrijven als deelnemer? Wil je in één dag op de hoogte raken van vele recente ontwikkelingen in beleid, praktijk en wetenschap? Wil je nieuwe kennis(sen) opdoen? Klik dan op bovenstaande links en download de congresbrochure of schrijf je in.

Geef een reactie

XHTML: U kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>