Chronische Zorg Congres zoekt sprekers

Het Chronische Zorgcongres op woensdag 14 december in Utrecht behandelt actuele ontwikkelingen in de kwaliteit en betaling van chronische zorg in Nederland, Belgi├ź, Duitsland en Engeland. Voor dit congres ben ik op zoek naar hulpverleners, app-bouwers, onderzoekers, innovators, farmaceuten, verpleegkundigen, zorginkopers of beleidsmedewerkers die een korte (flits)presentatie (vijf minuten) over hun werk willen houden.

Flitspresentaties

De presentatie op het congres kan gaan over:

  • een zorginnovatie op het gebied van chronische zorg (bijvoorbeeld een nieuw zorgpad);
  • een nieuwe app of nieuwe software;
  • een nieuwe cursus;
  • een recent onderzoek naar aspecten van chronische zorg.

Er zijn maximaal tien presentaties. Wij maken vooraf een selectie van de inzendingen. Je beantwoordt als spreker twee vragen over je werk, app, onderzoek of project: 1. Wat gaat er goed? 2. Wat kan er beter?

Gratis toegang

Als flitspresentator krijgt je gratis toegang tot het Chronische Zorg Congres. Eventuele introduc├ęs zijn niet gratis. Je ontvangt geen honorarium, maar een symbolisch cadeautje. Als je een stand wilt is dat mogelijk, maar daaraan zijn wel kosten verbonden.

Aanmelden

Heb je interesse om tijdens het congres op 14 december een korte presentatie te houden over een innovatief voorbeeld of voorstel van goede en betaalbare chronische zorg? Dan ontvang ik graag voor 31 oktober een mail van je met een korte omschrijving/motivatie. Als je nog inhoudelijke vragen hebt, kan je mij ook altijd even mailen.

Meer informatie

Twee vragen staan centraal op het Chronische Zorg Congres: Hoe kunnen we de kwaliteit van de chronische zorg verbeteren? En hoe kunnen we de groeiende zorgvraag bekostigen?

Het congres richt zich op: leidinggevenden en beleidsmedewerkers van thuiszorgorganisaties verpleeg- en verzorgingshuizen, ziekenhuizen en de geestelijke gezondheidszorg; beleidsmedewerkers van gemeenten en overheidsinstanties; inkopers en beleidsmedewerkers van zorgverzekeraars; ervaren hulpverleners en alle anderen die werkzaam zijn of interesse hebben in de chronische zorg.

Wil je meer informatie of je inschrijven voor het congres? Bekijk dan de uitgebreide brochure op de informatiepagina van het congres of vul het inschrijfformulier daar in.

 

 

 

 

Geef een reactie

XHTML: U kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>