De Guus Schrijvers Academie zoekt een directeur

De Guus Schrijvers Academie is op zoek naar een nieuwe parttime directeur (m/v). We zoeken iemand met ruime praktijkervaring binnen de gezondheidszorg en een academisch denk- en werkniveau.

De Guus Schrijvers Academie is per 1 april 2019 op zoek naar een nieuwe directeur (m/v). We zoeken iemand met ruime praktijkervaring binnen de gezondheidszorg en een academisch denk- en werkniveau. Het gaat om een uitdagende deeltijdfunctie van twee dagen per week.

Waar ga je werken?

Stichting Guus Schrijvers Academie (GSA) verzorgt congressen, na- en bijscholingscursussen en masterclasses voor professionals in de zorg. Uitgangspunt hierbij is de Triple Aim-gedachte: het verbeteren van de gezondheid van de bevolking, het vergroten van de kwaliteit van de zorg en het verlagen van de kosten.

Door (wetenschappelijke) kennis te ontsluiten, trends te signaleren en relevante informatie op een aantrekkelijke, interactieve manier te presenteren hoopt de GSA professionals te stimuleren samen te werken en bij te dragen aan een kwalitatief hoogwaardige zorg. Zorg die niet alleen betaalbaar is, maar ook toegankelijk is voor iedereen.

De GSA is een jonge, kleine en dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij maken gebruik van mobiele werkplekken, werken vanuit huis, of overleggen via videoconferencing, e-mail of WhatsApp.

Wat ga je doen?

Als directeur heb je een heldere visie op de toekomst van de Guus Schrijvers Academie. Je bent verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de GSA; zowel kwalitatief als kwantitatief. Je initieert nieuwe congressen en andere opleidingsactiviteiten en bewaakt de inhoudelijke, organisatorische en didactische kant hiervan. Hierbij werk je nauw samen met de andere leden van het GSA-team, een groot bestuur dat als klankbord fungeert, de verschillende congresregisseurs en externe samenwerkingspartners. Verder zorg je voor het onderhouden en opbouwen van het netwerk van de Stichting en ben je het gezicht van de GSA naar buiten toe.

Wat verwachten we van je?
  • Je beschikt over ruime praktijkervaring binnen de gezondheidszorg en een academisch denk- en werkniveau.
  • Je hebt een uitgebreid, relevant netwerk en een goed overzicht over het brede terrein van de gezondheidszorg.
  • Je bent communicatief en diplomatiek en beweegt je gemakkelijk op bestuurlijk en politiek niveau.
  • Je hebt ervaring als leidinggevende en hebt een coachende en verbindende stijl.
  • Je bent als professional gericht op vernieuwing en ontwikkeling.
  • Je kunt snel schakelen tussen de verschillende rollen die je vervult als directeur.
  • Je hebt plezier in plannen en organiseren en jouw creativiteit gaat gepaard met een goed zakelijk gevoel. Ervaring met het organiseren van evenementen en congressen is een pré.
Wat kun je van ons verwachten?

Naast een marktconform salaris bieden wij je een afwisselende en uitdagende baan, waarbij je nauw samenwerkt met de andere teamleden. Je treft bij ons een prettige en collegiale sfeer. Het betreft een functie van twee dagen per week. Je krijgt een jaarcontract, met uitzicht op verlenging. Werkzaamheden verricht je voornamelijk vanuit huis. Salarisindicatie: maximaal 80.000 euro bij een voltijdbaan.

Wil je solliciteren?

Spreekt deze deeltijdfunctie je aan? Stuur dan vóór 31 december je motivatie en CV naar Petra Schimmel: secretariaat@guusschrijvers.nl. De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 22 januari 2019 van 10.00 tot 14.00 uur. Ook zzp-ers zijn van harte welkom om te reageren. We streven ernaar de directeur per 1 april 2019 te benoemen. Als je nog inhoudelijke vragen hebt over de functie, neem dan contact op met Guus Schrijvers: 06– 300 744 77. Zie voor meer informatie ook: www.guusschrijversacademie.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

XHTML: U kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>