Ding mee naar de Guus Schrijvers Prijs op het Zorgpaden Congres 2014

CZ Zorgverzekeringen heeft de Guus Schrijvers Prijs ingesteld voor het beste Zorgpad. In aanmerking komen ziekenhuis zorgpaden en transmurale zorgpaden. De prijs is voor het eerst uitgereikt tijdens het Zorgpaden Congres 2013 met als trotse winnaar het Amphiaziekenhuis (Zorgpad Longkanker).

Op 7 februari 2014 wordt de Guus Schrijvers Prijs opnieuw uitgereikt tijdens het Zorgpaden Congres. De prijs bestaat uit eeuwige roem, de kans op het geven van een workshop op het congres en een bedrag van 2.000 euro. De jury beoordeelt het zorgpad aan de hand van elf criteria. Drie genomineerden krijgen op het congres een workshop. De winnaar ontvangt de prijs op de congresdag. U kunt uw zorgpad indienen bij Liane van Schaik,  L.vanSchaik@umcutrecht.nl ambtelijk secretaris van de jury. Download hier het aanmeldingsformulier.

Geef een reactie

XHTML: U kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>