Gezocht: (wijk)verpleegkundige met minimaal MBO 4 en BIG-registratie

Een van mijn relaties is al jaren bezig met het Persoons Gebonden Budget. Zijn naam is Teun van der Linden en zijn bedrijf heet de Toetspraktijk. Van der Linden is voor een opdracht over huisbezoeken binnen de Wet Langdurige Zorg in heel Nederland op zoek naar (wijk)verpleegkundigen met minimaal MBO 4, HBO denkniveau en een BIG-registratie in heel Nederland.

Zijn advertentie tekst luidt als volgt:
Heb jij kennis, ervaring en knowhow van wet- en regelgeving langdurige zorg? Ben je klantgericht, empathisch, communicatief sterk en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dat verwelkomen we jou graag in het team van de ToetsPraktijk.  Je wordt opgeleid, gecoacht en begeleid in het uitvoeren van huisbezoeken PGB.

Functieprofiel
Als huisbezoeker ben je in staat om zelfstandig controleactiviteiten uit te voeren en te rapporteren over rechtmatigheid en doelmatigheid van zorg die is ingekocht door personen met een persoonsgebonden budget (PGB) binnen de Wet langdurige zorg (Wlz). De focus tijdens het huisbezoek ligt op de kwaliteit van de gestelde zorgindicatie, geleverde zorg en het  vaststellen dat de budgethouder over een indicatie beschikt die passend is bij zijn/haar zorgvraag.

Interesse?
Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Reageer direct per e-mail of kijk op LinkedIn voor een uitgebreider functieprofiel. Voor meer informatie over de vacature neem contact op met Monique van Geenen via het telefoonnummer: 040 – 23 33 770.

Reacties uitgeschakeld voor Gezocht: (wijk)verpleegkundige met minimaal MBO 4 en BIG-registratie