IFIC-congres Ketenzorg (11 en 12 april 2013)

Wat is de beste bekostiging voor ketenzorg, een koptarief, een keten-DBC of populatiegebonden bekostiging? Dit is de eerste van vier vragen die centraal staan op het dertiende ketenzorg congres van de International Foundation of Integrated Care (IFIC). Dit congres vindt plaats op donderdag 11 en vrijdag 12 april in Berlijn.

De andere drie vragen zijn: Welke patiƫnten hebben baat bij een disease management programma en welke bij een breed programma voor kwetsbare ouderen? In welke situaties heeft een gefuseerde instelling respectievelijk een netwerk de voorkeur als organisatievorm voor ketenzorg? Hoe kan je een effectieve lobby naar regeringen en parlementen op zetten om wetgeving en bekostiging aan te passen ter ondersteuning van ketenzorg?

Mijn lezing gaat over de beste bekostiging van de ketenzorg. In het programma staan alle genoemde vragen toegelicht. Deelnemers kunnen tot eind januari 2013 een abstract aanbieden van een lezing die zij in een parallelsessie willen houden. Meer info? Aanmelden? Surf naar de totaal vernieuwde IFIC-website.

Geef een reactie

XHTML: U kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>