Internationale eHealth Masterclass

MedicalPHIT is een onafhankelijk adviesbureau op gebied van ICT in de Zorg waarmee ik regelmatig samenwerk. Daarom graag aandacht voor het volgende bericht:

De wereld van eHealth is wereldwijd in beweging. Veel landen bepalen hun strategie op informatie uitwisseling en zijn aan de slag met allerlei toepassingen op nationaal en regionaal niveau. Afhankelijk van de lokale prioriteiten en mogelijkheden ligt de focus op verschillenden doelgroepen in de zorg – de patiënt of de zorgverlener. Maar welke projecten zijn succesvol? En welke standaarden worden dan gebruikt? Want deze best practices zijn interessant voor Nederland.

Medical PHIT organiseert op 3 maart de International eHealth Masterclass in Domus Medica te Utrecht. Het is een unieke mogelijkheid om eens buiten Nederland te kijken naar de mogelijkheden van eHealth toepassingen in de zorg. Het brengt waarschijnlijk nieuwe invalshoeken en ideeën om nog succesvoller informatie uitwisseling in de zorg te bereiken.

Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

XHTML: U kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>