Interview BNR: negen experimenteergebieden voor zorgverschuiving ter discussie

In negen regio’s trachten zorgaanbieders ziekenhuisgeld vrij te maken voor preventie, gezondheidseducatie en versterking van de eerste lijn. In sommige regio’s gaat dat lukken en in andere niet. Waarom lukt dat niet overal?

Daarover spak ik met Harmke Pijpers in BNR Nieuwsradio op dinsdag 30 december 2014 om 16.00 uur. In mijn nieuwe boek Zorginnovatie volgens het Cappuccinomodel bespreek ik de negen experimenten uitvoerig. De voorspelling dat een aantal mislukken, leverde beroering op tijdens mijn de boekpresentatie. Op 30 december 2014 licht ik mijn mening nog eens toe bij BNR. Luister je mee? Geef je mij feedback als je vindt dat ik te (on)genuanceerd ben? Je kan mij vinden op mail@guusschrijvers.nl.

 

 

Geef een reactie

XHTML: U kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>