Masterclass ‘Organiseren van goede hulpverlening in tijden van bezuinigingen en transities’

Op 19 december 2013 geef ik in Eindhoven een masterclass. Hierin geef ik een doorkijk in de mogelijkheden die er zijn om de kwaliteit van de hulpverlening te waarborgen, terwijl de daarvoor ter beschikking staande middelen teruglopen.

Decentralisaties, transformaties, professionaliseringsopgaven en bezuinigingen komen in een razend tempo af op de zorg- en welzijnssector. Organisaties zullen de komende tijd méér moeten gaan doen met minder. In veel gevallen betekent dat dat de hulp- en dienstverlening anders georganiseerd moet worden, waarbij de kwaliteit van hulpverlening niet in gevaar mag komen. Door strak toezicht van buitenaf (inspecties en audits) neemt de druk om aantoonbare veiligheid te bieden en kwaliteit te leveren toe. Deze druk zal naar verwachting alleen nog maar toenemen door verdergaande invoering van marktwerking.

Voor wie?

Deze masterclass is bestemd voor professionals op HBO+/WO-niveau, die vanuit hun beroep (inhoudelijk of lijn) te maken met het hoofdonderwerp van deze dag. De kosten bedragen € 350,- per deelnemer (exclusief BTW) .  Heb je interesse in dit onderwerp? Kijk dan hier voor meer informatie en inschrijving.

Geef een reactie

XHTML: U kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>