Meld je zorgpad aan voor de Guus Schrijvers Prijs

In 2015 wordt de Guus Schrijvers Prijs opnieuw uitgereikt tijdens het Zorgpaden Congres, dat plaatsvindt op 30 januari 2015. De prijs is bedoeld voor excellente zorgpaden en mag betrekking hebben op alle domeinen van zorg (somatische zorg, ggz, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg).

De prijs bestaat uit een geldbedrag van € 2.000, dat door de betrokkenen van het winnende zorgpad op eigen wijze besteed kan worden. Bijvoorbeeld aan een evenement voor het zorgpadteam als blijk van waardering, of aan een bijzondere activiteit ter versterking van het zorgpad.

Vorige winnaars
CZ zorgverzekeringen heeft bij mijn afscheid in 2012 de Guus Schrijvers Prijs ingesteld voor het Beste Zorgpad van het jaar. De prijs is voor de eerste keer uitgereikt tijdens het Zorgpaden Congres 2013. De trotse winnaar was toen het Amphiaziekenhuis met het Zorgpad Longkanker. In 2014 werd de prijs toegekend aan Zorgpad Palliatieve Zorg van het IJsselland Ziekenhuis.

Inschrijven
Je kan je eigen zorgpad of dat van een ander aanmelden door een mail te sturen naar Liane van Schaik. Vervolgens ontvang je een aanmeldingsformulier. De deadline voor het aanmelden van een zorgpad is 10 december 2014.

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

XHTML: U kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>