Online vragenlijst brengt leven chronisch zieken en mantelzorgers in kaart

Via Mijnkwaliteitvanleven.nl kunnen mensen met een chronische ziekte of een beperking en hun mantelzorgers hun situatie in kaart brengen. Dit doen ze door een online vragenlijst in te vullen. De vragen zijn gericht op je dagelijkse leven, je gezondheid en hoe je je zorg en omgeving daarbij waardeert. De anonieme uitkomsten worden onder de aandacht gebracht van de gemeente waarin de deelnemer woonachtig is. Wat gaat goed? Wat kan beter? Waar gaat het goed? En waar moet het beter?

Landelijk initiatief
Zorgbelang Fryslân vindt het belangrijk dat de zorg om mensen blijft draaien. Juist nu de zorg zoveel veranderingen doormaakt. Daarom is ook Zorgbelang Fryslân partner van dit landelijke initiatief. Zelf ben ik tot 1 december directeur ad interim van deze vereniging van gehandicaptenorganisaties, patiëntenverenigingen en ouderenbonden.

Doe mee!
Elk verhaal telt en hoe meer verhalen, hoe sterker de boodschap. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen meedoen. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden voor Mijnkwaliteitvanleven.nl.

Persoonlijk overzicht
Na het invullen van de vragenlijst ontvangt iedere deelnemer een persoonlijk overzicht met daarin zijn eigen uitkomsten (Mijn Kwaliteitsmeter). Met deze uitkomsten kan de deelnemer goed voorbereid in gesprek met familieleden, zorgverleners of iemand van de gemeente.

Eén reactie op “Online vragenlijst brengt leven chronisch zieken en mantelzorgers in kaart”

Geef een reactie

XHTML: U kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>