Op zoek naar nieuwe wegen

Sinds enige tijd ben ik voorzitten van Spierziekten Nederland. In Contact Magazine van Spierziekten Nederland ben ik maart 2017 geïnterviewd door Erik van Uden: ‘Als hoogleraar Public Health heb ik Spierziekten Nederland tien, vijftien jaar geleden leren kennen. Ik deed in die periode veel onderzoek naar het functioneren van patiëntenorganisaties en ik moet zeggen dat Spierziekten Nederland er met kop en schouders bovenuit stak. Ik vind ook dat ik op een mooi moment voorzitter ben geworden, net nu we het beleid gaan herijken. Daarbij gaat het er niet om wat ik vind, maar vooral om wat de leden vinden.’

Het hele interview kan je hier lezen.

 

Geef een reactie

XHTML: U kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>