Preventieconferentie (21 november 2013)

Op donderdag 21 november 2013 wordt in Den Haag de jaarlijkse Preventieconferentie gehouden. Samen met het kabinet spannen zorgaanbieders, zorgverzekeraars en patiëntenverenigingen zich in om te komen tot een gezondere bevolking, tot betere zorg en een lagere kostengroei. De Preventieconferentie van 2013 zoomt in op actuele ontwikkelingen in de zorgwereld die kunnen gaan leiden tot het boeken van vooruitgang op deze onderwerpen.

Programma

Er is een hoogstaand en actueel programma. Insiders spreken met het prominente publiek over de vorderingen binnen de Regionale proeftuinen populatiezorg en de rol van preventie daarin. Maar ook over het Nationaal Programma Preventie (over onder meer één van de belangrijkste doelen van het NPP: een prominente plek voor preventie, overal in de gezondheidszorg). Naast de RvZ komen spelers uit het veld aan bod om hun visie op een gezondere samenleving te geven. De middag wordt afgesloten met een Preventie Panel met Kamerleden, wethouders en deskundigen. Zelf ben ik dagvoorzitter op deze dag.

Wil jij meer informatie over de Preventieconferentie of wil je je alvast inschrijven? Kijk dan op de website.

Geef een reactie

XHTML: U kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>