Sprekers gevraagd voor congres over ziekenhuisnetwerken op 10 november 2021

Een van de parallelsessies op ons congres over Ziekenhuisnetwerken bestaan uit in totaal zes flitspresentaties. Wij zoeken nog enkele sprekers die als ‘flitspresentator’ in tien minuten tijd een goed voorbeeld, onderzoek, of actueel project rond de netwerken van ziekenhuiszorg willen bespreken. Interesse? Stuur dan vóór 10 oktober 2021 een mail met daarin kort beschreven wat het onderwerp en doel van de presentatie is naar: petraschimmel@guusschrijversacademie.nl .

Selectiecriteria zijn onder meer:

· Passend binnen het onderwerp van het congres

· Het project draait al of de publicatie is net uit;

· De reputatie van de inzender of diens organisatie is volgens ons in orde

· Geen reclame boodschappen of te theoretische verhalen;

· Flitspresentatie over onderzoek: alleen over de uitkomsten en niet over de onderzoeksmethode.

· Flitspresentatie over een nota of een rapport: niet het rapport zelf bespreken (is meestal al bekend bij congresdeelnemers) maar over de implementatie van de aanbevelingen.

· Soms speelt ook mee of op het congres aan het betreffende flits-onderwerp of aan de betrokken regio al veel aandacht wordt besteed. In dat geval is de weigerkans groter.

· Soms komt een flitser in aanmerking voor upgrading. Dan mag deze bv een presentatie houden van 20 minuten + 10 minuten discussie.

· Flitsers ontvangen als dank: eeuwige roem, bekendheid van hun publicatie of project, gratis toegang tot het congres, maar geen fee.

Kortom, meld je aan als flitser, maak collega’s deelgenoot van jouw goede of minder goede ervaringen. Klik hier voor het congresprogramma.

Geef een reactie

XHTML: U kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>