Internationaal ketenzorg congres Utrecht zoekt sprekers

De International Foundation of Integrated Care organiseert mei 2018 haar jaarcongres in Utrecht. Interesse om een voordracht te houden tijdens dit congres?

De International Foundation of Integrated Care (IFIC) organiseert op 23, 24 en 25 mei 2018 haar jaarlijkse congres in, jawel, Utrecht. De onderzoekscommissie van het het congres zoekt onderzoekers, professionals en leidinggevenden om een voordracht te houden tijdens het congres.

RIVM en Vilans

De IFIC organiseert haar jaarcongres in Utrecht in samenwerking met het RIVM en Vilans. De titel van het congres is Value for People and Populations: Investing in Integrated Care. Klik hier voor meer informatie. Plaats van handeling is het NBC Congrescentrum te Nieuwegein en diverse locaties in de stad Utrecht.

Veel deelnemers

Het congres brengt onderzoekers, professionals en leidinggevenden van de hele wereld bij elkaar die betrokken zijn bij het ontwerpen, aanbieden en evalueren van geïntegreerde zorg en maatschappelijke dienstverlening. Wij verwachten ongeveer evenveel deelnemers als in 2015 in Barcelona (1.200) en 2016 in Dublin (1.100).

Aanmelden

De wetenschappelijke commissie van het congres nodigt onderzoekers, professionals en leidinggevenden uit om een voordracht te houden tijdens het congres. Interesse? Stuur dan voor 20 november 2017 een mail met een samenvatting van je verhaal (maximaal 500 woorden). Zie hiervoor de abstract guidelines.

Zes thema’s

Onze voorkeur gaat uit naar voordrachten die passen in de subthema’s van het congres. Dit zijn er zes: Value-Based Integrated Care, Population Health Management, Engaging and Empowering People and Communities, Funding Integrated Care, Vulnerable Populations and Populations at Risk en Primary Care in an Integrated System. Deze zes thema’s staan op de IFIC website nader uitgewerkt.

Publicatie

Alle geaccepteerde samenvatting worden gepubliceerd in International Journal of Integrated Care (Impact Factor 2.230). Geaccepteerde samenvattingen komen uit als mondelinge presentatie, workshop, mondelinge flitspresentatie van enkele minuten of als poster. De wetenschappelijke commissie beslist hierover.

Prijs

Alle ingediende samenvattingen concurreren om de prijs van de beste presentatie op het IFIC-congres 2018. Ons laatste congres dit jaar in Dublin leverde 700 aanmeldingen van presentaties op. Daarom adviseren wij jou om zo snel mogelijk (vòòr 20 november) je samenvatting op te sturen.

Inschrijven

Vilans directeur Henk Nies, RIVM senior onderzoeker Jeroen Struijs en ondergetekende zijn nauw betrokken bij de wetenschappelijke- en organisatorische voorbereiding van het congres. Je kan je hier alvast inschrijven als deelnemer.

Geef een reactie

XHTML: U kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>