Sprekers gezocht voor congres hoofdlijnenakkoorden en zorg op de juiste plek

16 november vindt in Utrecht het congres Realisatie van de Hoofdlijnenakkoorden: de Juiste Zorg op de Juiste Plek plaats. Op het congres is ruimte voor enkele zorgprofessionals, afstudeerders, onderzoekers of app-ontwikkelaars die als ‘flitspresentator’ in tien minuten tijd een aspect van het congresthema willen bespreken.

Wij denken hierbij aan de volgende kandidaten:

  • Iemand met een goed initiatief voor zorg op de juiste plek, het terugdringen van regeldruk of voor de aanpak van de uitdagingen op de arbeidsmarkt;
  • Een software-ontwikkelaar met een applicatie die de samenwerking tussen de eerste- en tweedelijn en daarmee de de patiëntenzorg bevordert;
  • Een promovendus (m/v) die de resultaten van zijn dissertatie of opzet van zijn promotietraject wil toelichten;
  • Een (beginnend) onderzoeker die een gepubliceerde rapport of artikel bespreekt.
  • Een student die een (goedgekeurde) afstudeerscriptie presenteert.
Congres 16 november

Hoe wordt de 450 miljoen transformatiegeld uit het Hoofdlijnenakkoord besteed? Welke goede projecten en initiatieven zijn er om de zorg en de zorglocatie beter af te stemmen op de patiënt? En hoe kun je deze nieuwe zorginnovaties opschalen en implementeren? Deze (en andere) vragen staan centraal op het tweede congres over geïntegreerde zorg tussen eerste- en tweedelijn op 16 november in Utrecht. Er zijn plenaire voordrachten, themagerichte parallelsessies, workshops en flitspresentaties. Meer informatie en het programma tref je hier aan.

Interesse?

Als flitspresentator biedt de Guus Schrijvers Academie je een podium om je verhaal te vertellen aan leidinggevenden in de eerste- en tweedelijn, zorgverzekeraars, vertegenwoordigers van branche- en patiëntenorganisaties. Ook krijg je gratis toegang tot het congres en een reiskostenvergoeding.

Wil jij graag een flitspresentatie geven op het congres Realisatie van de Hoofdlijnenakkoorden: De Juiste Zorg op de Juiste Plek op 16 november? Stuur dan voor 24 september een mail naar Marcelstam@guusschrijvers.nl, met daarin beschreven wat het thema van je presentatie is en een korte beschrijving van het onderwerp. Voeg eventueel als bijlage (een samenvatting van) je afstudeerscriptie, dissertatie of onderzoek bij.

Begin oktober laten we weten of jouw inzending geselecteerd is. Reserveer tot dat moment s.v.p. de datum van 16 november in je agenda.

Geef een reactie

XHTML: U kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>