Utrechtse Masteropleiding zorginnovatie beste van Nederland

 De Keuzegids Masters 2015 beoordeelt de Hogeschool Utrecht als beste aanbieder van masteropleidingen van de vijf grote hogescholen. De masteropleiding Zorgtraject Ontwerp krijgt het predicaat ‘topopleiding’.

 Master Zorgtraject Ontwerp
In deze Master krijgen ervaren verpleegkundigen en andere professionals bijscholing over zorginnovatie. Het zijn vooral kleine masters, met vijftig tot zeventig studenten, die van de Keuzegids het predicaat topopleiding krijgen. Ook de Master Zorgtraject Ontwerp is een kleine opleidingen. Volgens de Keuzegids bieden dergelijke overzichtelijke opleidingen vaker goed onderwijs. Er is meer persoonlijke aandacht, de lijntjes met docenten en andere medewerkers zijn kort en studenten kennen elkaar beter.

Keuzegids
Ondergetekende neemt deel aan de Stuurgroep voor de master Zorgtraject Ontwerp en treedt op als docent. Ik ben heel blij met deze erkenning. Wil je de keuzegids bekijken? Klik dan hier.

Geef een reactie

XHTML: U kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>