Zorgpadencongres 30 januari 2015

De Faculteit Gezondheidszorg van de Hogeschool Utrecht (HU) en de Julius Academy  van het UMC Utrecht bundelen hun expertise op het gebied van zorgpaden. Studenten en afgestudeerden (alumni) van de Masteropleiding Advanced Nursing Practice (verpleegkundig specialisten) en van de masteropleiding Zorgtraject Ontwerp alsmede experts uit het veld, (waaronder tal van medisch specialisten) en van de zorgverzekeraars ontmoeten elkaar op 30 januari 2015 om ervaringen, onderzoeksresultaten en inspirerende ideeën uit te wisselen.

Actualiteit
Dat gebeurt op een congres met de naam Zorgpaden en Zorg-op-maat: het beste van twee werelden bijeen op één dag. Het congres vindt plaats in De Uithof te Utrecht, in de grootste collegezaal van de Hogeschool Utrecht. Wij verwachten honderden deelnemers. Meer nog dan in de afgelopen jaren gelet op de actualiteit en de bundeling van krachten van de HU en het UMC Utrecht.

Reserveren
Reserveer je alvast de datum van 30 januari in je agenda? Geef je alvast je mailadres op aan Liane van Schaik, die het congres organiseert? In het najaar van 2014  tref je het programma aan op deze website en die van de Julius Academy.

Eén reactie op “Zorgpadencongres 30 januari 2015”

Geef een reactie

XHTML: U kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>