Gezocht: sprekers congres ‘Financiële Toegang tot Langdurige Zorg’

We zijn op zoek naar sprekers die werkzaam zijn bij gemeenten, zorgverzekeraars, patiëntenverenigingen en dergelijke en een korte presentatie willen geven op het congres ‘Financiële Toegang tot Langdurige Zorg’ op 30 september 2015.  Het onderwerp moet gaan over een lopend project, een reeds gepubliceerde beleidsnota of een wetenschappelijk artikel. Het congres kent dit jaar een zeer gevarieerd programma met actuele en interessante thema’s uit  de Zorgverzekeringswet (wijkverpleging), de Wmo en de Wet Langdurige Zorg. En dit allemaal in de vorm van plenaire lezingen en deelsessies. Meer informatie over het congres vind je hier.

Voorwaarden
Het onderwerp van je presentatie moet gaan over de financiële toegang tot de langdurige zorg, zoals de intramurale opname in een verpleeghuis, psychiatrische afdeling, verzorgingshuis of andere 24-uurs voorziening. De presentatie mag niet langer dan tien minuten duren. Het onderwerp wat besproken wordt moet reeds draaien. Een beleidsnota of wetenschappelijk artikel mag ook, maar deze moet wel al gepubliceerd zijn.

We zouden het zeer op prijs stellen als je mee wilt werken om het congres zo actueel en interessant mogelijk te maken. Je kan je tot 1 september aanmelden door een email (maxinaal 1 A4) te sturen naar congresorganisator Liane van Schaik met als onderwerp presentatie congres. Graag vermelden wat het onderwerp is van je presentatie, of het een project, beleidsnota, of wetenschappelijk artikel is, wat de belangrijkste conclusies zijn, wanneer het project gestart is en waar online informatie over het onderwerp te vinden is.

Prijzen
Ondergetekende en dr. Wynand Ros zullen de inzendingen beoordelen. Tijdens het congres kunnen de vijf winnende deelnemers in maximaal tien minuten vertellen over hun innovatief project in hun wijk of instelling. Ben jij een kleinschalig experiment begonnen om de financiële toegang en doorverwijzing anders op te zetten? Heb jij een nota geschreven om bijvoorbeeld het Persoonsgebonden Budget nieuw leven in te blazen in jouw gemeente? Ben jij trots op de manier waarop jullie de indicatiestelling organiseren? Meld je dan aan als flitsende spreker. Naast eeuwige roem, goede feedback en exposure krijgen de vijf genomineerden gratis toegang tot het congres. De beste presentatie krijgt ook nog de Flitsprijs 2015: twee kaarten voor een musical naar keuze.

We zijn benieuwd naar jouw inzending!

 

 

Geef een reactie

XHTML: U kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>