Sprekers gezocht voor congres kwaliteit en bekostiging langdurige zorg

Voor het congres Kwaliteit en Bekostiging Langdurige Zorg op 15 maart 2018 zoeken we nog enkele sprekers. Interesse om een korte (flits)presentatie te geven?

Voor het congres Kwaliteit en Bekostiging Langdurige Zorg op 15 maart 2018 zoeken we nog enkele sprekers. Interesse om een korte (flits)presentatie te geven op dit congres over 24 uurs-zorg?

19 januari 2018 sluit de inzendtermijn om een voorstel te doen voor een flitspresentatie voor het congres over kwaliteit en bekostiging van de langdurig zorg. Op dit congres op 15 maart in Utrecht staan een aantal vragen centraal: Hoe zorg je voor een structurele verbetering van de kwaliteit van de langdurige zorg? Wat gaat er gebeuren met de bekostiging? Hoe word je een lerende organisatie? En wat levert dat op? Het congres wordt georganiseerd door de Guus Schrijvers Academie en is bestemd voor zorgprofessionals die in een dag op de hoogte willen raken van nieuwe ontwikkelingen, goede voorbeelden en de meest actuele kennis op dit gebied.

Onderwerpen

Wij zijn op zoek naar mensen die een korte presentatie willen geven over een goed voorbeeld van kwaliteitsborging of bekostiging rond de langdurige zorg in somatische verpleeghuizen, psychogeriatrische verpleeghuizen en instellingen voor mensen met een verstandelijke- of lichamelijke handicap.

Aanmelden

Wil jij graag flitspresentator zijn op dit congres? Stuur dan voor 19 januari 2018 een mail met daarin kort beschreven wat het onderwerp en doel van je presentatie is naar: marcelstam@guusschrijvers.nl. Kandidaten ontvangen eind januari bericht of hun presentatie is geselecteerd.

Congres Geïntegreerde Zorg Eerste- en Tweedelijn

Ook voor het congres over geïntegreerde zorg van eerste- en tweedelijn op 15 februari 2018 zijn we nog op zoek naar enkele flitspresentaties. De sluitingstermijn daarvoor hebben we met een week verlengd naar 22 december 2017. Dus wil je kort en bondig iets willen vertellen over een goed voorbeeld, recent onderzoek of initiatief op het gebied van geïntegreerde eerste- en tweedelijnszorg? Stuur dan uiterlijk 22 december 2017 een mail met daarin kort beschreven wat het onderwerp en doel van je presentatie is naar: marcelstam@guusschrijvers.nl.

Geef een reactie

XHTML: U kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>